TJENESTER

Tjenester

Gulvstøping

Vi utfører alle former for støpearbeider, for eksempel garasjegulv, eneboliger,industrigulv, forstøttningsmurer o.l
Enten det er snakk om totalprosjekt eller kun selve støpe/pussejobben kan vi tilby dette.

Gulvavretting

Flytesparkling av baderum, garasjer eller eneboliger. Vi kan rette av gulv uansett underlag.Både små gulv som vindfang , ganger eller større gulv. Vi har vi det rette verktøyet til jobben. Er også leverandør av sparkel og limprodukter av god kvalitet. 

Rehabilitering Av Bad

Her leverer vi i hovedsak totalprosjekter. Dette betyr at vi kommer hjem til Dere på befaring og priser hele jobben med både elektriker og rørlegger.”Når vi reiser hjem er alt FERDIG!” Vi kan ellers utføre alt av flisearbeid både inne og ute.

Rehabilitering Av Rør

Vårt firma har løsninger på dette enten det gjelder gamle teglpiper eller nyere lettklinkerpiper. Vi lagerfører til enhver tid alt som går med til en rehabilitering, dette gjør at vi kan utføre jobben raskt. Under befaring hos Dere blir det avgjort hvilket produkt som passer best til Deres skorstein. Det kan nevnes fleksible stålrør til hus hvor pipa ikke er loddrett, stive stålrør som tilpasses på stedet, eller keramiske rør . Vi har autorisasjon fra Shiedel skorsteiner og Hammerstrøm AS

Stålrør

Vi er importører av isolerte stålpiper til alle formål. Av dette har vi stort sett det du måtte behøve både til montering rett fra ovn og til fyringsanlegg både for fast og flytende brennstoff.

TradisjonelleRør

Vi leverer og monterer Leca og Shiedel piper.Mange er ikke klar over at disse kan leveres i mange forskjellige dimensjoner, det være seg mindre eller større enn de tradisjonelle 480mmX480mm

TAKOMLEGGING

Hus eller låvetak, vi kan være behjelpelige med dette, gjerne som totalleverandør til avtalt kvadratmeterpris. 

GRAVEARBEID

Vi har en 6tonns gravemaskin og utfører: drenering av grunnmurer, masseutskiftninger på gårdsplasser, utgraving for grunnmur e.l.

TRANSPORT

Krokbil med tilhenger er med i annen drift og dekker mange forskjellige transportbehov.Vi kan frakte for eksempel, traktorer, gravere, stykkgods, flis, korn, sand, pukk osv.Ta kontakt angående Deres behov.